קיוטו ביפן היא היעד התיירותי השווה בעולם. כך על פי מגזין "Travel+Leisure", המפרסם מדי שנה בשני העשורים האחרונים את היעדים שהכי כדאי לטייל בהם, על פי סקר קוראים רחב היקף. למקום השני הגיעה צ'רלסטון בדרום קרולינה שבארצות הברית ולמקום השלישי פירנצה באיטליה.
קפיצתה של קיוטו למקום הראשון מגיעה לאחר שבשנה שעברה הגיעה למקום החמישי. הגעתה של צ'רלסטון למקום השני מכתירה גם את העיר הצפון אמריקנית שהגיעה לדירוג הגבוה ביותר של "Travel+Leisure" אי פעם. הפתעה גדולה מגיעה בדירוג מכיוון ספרד: על פי הסקר העיר סביליה זוכה לדירוג גבוה יותר משכנתה הצפון-מזרחית המתויירת, ברצלונה שנמצאת במקום השמיני.
הפתעה נוספת לא חיובית במיוחד נרשמה עבור בנגקוק, שהיתה במקום הראשון בשנה שעברה ובשל המצב הבטחוני בה הוסרה ממנה לחלוטין. מחוץ לעשרת הגדולים נמצאת גם קייפ טאון, שהיתה במקום הרביעי בשנה שעברה.
לצד הערים, בחרו קוראי המגזין גם יעדים תיירותיים נוספים. האי הטוב בעולם הוא סנטוריני ביוון; ספינת הענק הטובה בעולם היא זו של דיסני ושדה התעופה הבינלאומי הטוב בעולם הוא צ'אנגי בסינגפור.
עשר הערים השוות ביותר בעולם