דיידיה דרוגבה פורש מנבחרת חוף השנהב

החלוץ בן ה-36 החליט לסיים את דרכו עם "הפילים": "היו לי 12 שנים מרגשות. תמיד ניסיתי לתת את הטוב ביותר שלי". רשם 104 הופעות וכבש 65 שערים

ynet ספורט פורסם: 08.08.14, 16:20

דיידיה דרגובה הודיע היום (ו') על פרישה מכדורגל בינ"ל וסוף הקריירה שלו עם נבחרת חוף השנהב בכדורגל.

 

החלוץ בן ה-36 שערך את הופעת הבכורה שלו ב-2002 והשתתף במונדיאל האחרון בברזיל, הוציא הודעה מסודרת ובה כתב: "עם עצב רב החלטתי לפרוש מכדורגל בינ"ל. היו לי תריסר שנים בנבחרת שהיו מרגשות עבורי. תמיד ניסיתי לתת את הטוב ביותר עבור הנבחרת. היה לי לכבוד להיות קפטן הנבחרת ב-8 השנים האחרונות, לקחת חלק ב-3 אליפויות עולם ושתי אליפויות אפריקה. מאחל בהצלחה לנבחרת בעתיד".

 

צילום: AP
דרוגבה חוגג אחד מ-65 השערים במדי הנבחרת (צילום: AP)

 

 

החלוץ, שחזר בקיץ האחרון לצ'לסי וז'וז'ה מוריניו, רשם במהלך הקריירה הענפה שלו בנבחרת הלאומית 104 הופעות ו-65 שערים, כשהוא לוקח חלק במונדיאלים של 2006, 2010 ו-2014. הישג השיא שלו היה סגנות באליפות אפריקה, פעמיים, גם ב-2006 וגם ב-2012. במונדיאל "הפילים" מעולם לא הצליחו לעבור את שלב הבתים.