נשבר רצף במשפחה הכי מפורסמת בטניס העולמי. אחרי חמש שנים הצליחה הערב (ש') ונוס וויליאמס לנצח את אחותה סרינה, המדורגת ראשונה בדירוג העולמי.
עוד ב-ynet ספורט:
ונוס ניצחה 7:6, 2:6, 3:6 ועלתה לגמר טורניר גביע רוג'רס בטורונטו, בו היא תתמודד מחר (א') נגד אגניישקה רדוואנסקה, שניצחה 6:7, 6:7 את יקתרינה מקרובה. ונוס (34) שאינה מדורגת לא גברה על אחותה הצעירה ממנה בשנתיים מאז עשתה זאת בטורניר דובאי ב-2009.
"אני לא חושבת ששיחקנו הרבה זו מול זו בחמש השנים האחרונות", הגיבה ונוס בסיום. סרינה אמרה: "אני לא אוהבת לשחק נגדה, לדעתי הפסדתי לה יותר מכל טניסאית אחרת בסבב. היא קשוחה, יש לה סרב חזק מאוד וחבטת כף יד והיא רצה לכל כדור".
רוג'ר פדרר וג'ו-ווילפריד צונגה יתמודדו בגמר הגברים. פדרר ניצח בחצי הגמר 3:6, 4:6 את פליסיאנו לופס וצונגה גבר 4:6, 3:6 על גריגור דמיטרוב.