לקראת תקופת החגים, מגיע אלינו התמר הצהוב, הלוא הוא ברהי, תמר מעוגל וצהוב. נאכל טרי והן מהקפאה. זמין בחודשים אוגוסט-אוקטובר. בעל טעם עפיץ המשתנה לנימוח ומתוק לאחר הקפאה והפשרה. דל בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים.
מגמת התזונה הבריאה והטבעית בשיאה, והתמרים כאילו נבראו לענות על הצורך שלנו באנרגיה ובמתיקות בעידן השפע.
התמרים טבעיים, דלים בשומן, ועשירים בסיבים תזונתיים, מינרלים ונוגדי חמצון. שילוב תמרים בתפריט היומי מאפשר לספק את הצורך במתיקות ובאנרגיה תוך הקניית תחושת איזון ושובע. כך יכולים התמרים לסייע במניעת אכילת יתר ובשמירה על משקל בריא.
מבין כל זני התמרים, התמר הצהוב הטרי (ברהי) הוא בעל ריכוז המים הגבוה ביותר ולכן הוא הדל ביותר בקלוריות. 3 תמרים צהובים יספקו רק 84 קק"ל ותכולת שומן אפסית. הצעת הגשה: קונים, מקפיאים) ל-24 שעות) ונהנים