איש העסקים סאני קאהן, שהתעניין ברכישת הפועל ת"א (המגעים עמו נחשפו לראשונה ב"ידיעות אחרונות"), התנה את האפשרות כי יחזור לשולחן המשא ומתן בכך שהקבוצה תשיג אישור חד-משמעי לפיו לא תשחק בשבתות.
חיים רמון פנה למינהלת הליגה בבקשה כי תאשר את התנאי, אולם הדבר תלוי באישור יתר הקבוצות בליגה. ההערכה היא הקבוצות לא יילכו לקראת הפועל ת"א, מה שכבר הוביל לעימות מאחורי הקלעים בין המועדון לבין המינהלת.
רמון עצמו עדיין מנסה לשכנע את המינהלת, בטענה כי מדובר בסיכוי היחיד של הקבוצה לעבור לידיו של קאהן. בכל מקרה, איש העסקים אמור להעביר בימים הקרובים תרומה על סך מיליון שקל לקבוצה.
ההערכה נכון לעכשיו היא כי בשל נושאי זכויות שידור בקשת הפועל לא תאושר. אם הבקשה אכן תאושר, יצטרכו במנהלת לאשר גם לקבוצות אחרות לא לשחק בשבת, מה שעלול לפגוע ביום השידור של חברת צ'רלטון.