הרווח של מזרחי-טפחות: 304 מיליון ש' ברבעון

מזרחי הרוויח בתשעת החודשים הראשונים של השנה 870 מיליון שקל, גידול של 5% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד. הבנק גבה בתקופה זו 1.1 מיליארד שקל עמלות מלקוחותיו וחילק משכורות בהיקף של 1.4 מיליארד שקל

אליצפן רוזנברג פורסם: 18.11.14, 09:34

הרווח הנקי של בנק מזרחי טפחות ברבעון השלישי של השנה הסתכם ב-304 מיליון שקל, בדומה לרבעון המקביל אשתקד, כך עולה מהדוחות הכספיים שפרסם הבנק הבוקר (ג').

 

הרווח הנקי בתשעת החודשים הראשונים של השנה הסתכם ב- 870 מיליון שקל, גידול של 5% בהשוואה לתקופה המקבילה ב-2013.

 

סך הכנסות המימון (הכנסות מהלוואות) ברבעון הסתכמו ב- 893 מיליון שקל ומינואר עד ספטמבר הסתכמו הכנסות המימון ב- 2.53 מיליארד שקל.

 

במהלך תשעת החודשים הראשונים של השנה הסתכמו העמלות שגבה הבנק ב 1.1 מיליארד שקל, כאשר ברבעון השלישי הסתכמו העמלות ב- 367 מיליון שקל.

 

הוצאות השכר בבנק הסתכמו ב-1.41 מיליארד שקל, גידול של 5% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.

 

עוד עולה מן הנתונים כי בסוף הרבעון השלישי של 2014 הגיע האשראי לציבור בבנק לכ-146.7 מיליארד שקל, עליה של 7.3% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד. התשואה על ההון הגיעה ברבעון השלישי ל-12%.

 

מתחילת שנת 2014 גייס מזרחי-טפחות, בשלוש הנפקות אג"ח, סכום של כ-5.8 מיליארד שקל.