לאומית: קריית גת וכפר סבא הופתעו

הדרומיים נחלו הפסד שלישי העונה עם 1:0 לרמת השרון, הקבוצה מהשרון נכנעה 2:0 לאחי נצרת. ניצחון ראשון העונה להפועל רמת גן

ynet ספורט פורסם: 24.11.14, 19:58

אחרי הניצחון של בני יהודה על בני לוד ביום שישי, קיוותה הערב (ב') מכבי קריית גת לחזור למקום הראשון בליגה הלאומית, עת התארחה אצל רמת השרון במסגרת המחזור ה-12.

 

 

אלא שליורדת מליגת העל היו תכניות אחרות והיא הפתיעה עם ניצחון 0:1. מי שהכריע את ההתמודדות היה רובי דבורה, שבדקה ה-43 כבש את השער היחיד במשחק והרחיק את קבוצתו ממאבקי התחתית. היה זה ההפסד השלישי העונה של הדרומיים, שאיבדו את אבי מלכה בכרטיס אדום, שש דקות לסיום.

 

צילום: אורן אהרוני
אורן ניסים. כפר סבא החמיצה הזדמנות לעלות למקום השני (צילום: אורן אהרוני)

 

הפתעה נוספת נרשמה הערב כאשר מכבי אחי נצרת גברה בביתה 0:2 על הפועל כפר סבא, שהחמיצה הזדמנות לחלוף על פני קריית גת. צמד של אלי אלבז (דקות 45 ו-86)

העניק לקבוצה של שלומי דורה את שלוש הנקודות שקירבו אותה למאבקי הצמרת, הקבוצה מהשרון עם הפסד שלישי העונה.

 

ברכות מזל טוב מגיעות להפועל רמת גן, שהשיגה ניצחון ראשון העונה עם 1:2 בחוץ על הפועל עפולה. לירון דיאמנט (23) ואלמוג בוזגלו (54) כבשו לזכות האורדונים, איציק נאש רק צימק למקומיים, 11 דקות לפני הסיום. עפולה נותרה במקום החמישי.