עוד חדשות בעולם:
המפגינים המתולתלים ליחכו את העשב שליד הסמל הפריזאי המפורסם בזמן שבעליהם קראו להקים מערכת נוקשה יותר נגד תקיפות זאבים במדינה. על פי הממשלה, התוכנית הקיימת למניעת תקיפות ולפיצוי החקלאים מספיקה. הרשויות גם רוצות להגן על קהילת הזאבים.
בזמן מחאתם של החקלאים והכבשים נאם הנשיא פרנסואה הולנד בכנס סביבתי שעסק בתוכניות לאנרגיה נקייה יותר ותוכניותיה של צרפת לארח את ועידת האו"ם בנושא שינוי האקלים בעולם בשנה הבאה.אחד המפגינים, פרנק דייני, אמר שמדיניות הממשלה – שכוללת סובסידיות גדולות לחקלאות – הפכה לפחות ידידותית עבור חקלאים "ולא מזהה את התפקיד שיש לנו בשמירה על הנוף" של צרפת, שכל כך הרבה תיירים יודעים להעריך.
זוהי אינה הפעם הראשונה שהכבשים במדינה כובשות במחאה את רחובות פריז. בסוף חודש מרס זעמו עשרות מפגינים מקונפדרציית החקלאים על תוכנית קיצוצי סובסידיות שהוצעה, והביאו עדר של כבשים לרחבת מוזיאון הלובר המפורסם. האם במחאה הבאה יקחו החקלאים את הכבשים לכנסיית נוטרדאם?