פנינה רוזנבלום שרה "אישה אישה"
תאמינו או לא אבל פנינה רוזנבלום כבר בת 60. אמש (מוצ"ש) היא ציינה את זה במסיבת יום הולדת נוצצת במיוחד בהפקתה של אירית רחמים והוכיחה לכולם שהיא עדיין מחזיקה בתואר האישה הראשונה של עולם הבידור. פרט להפתעה שרוזנבלום אירגנה לאורחים שלה כשעלתה להופיע עם השיר "תמיד אישה" ועם אותו אוברול פייטים שלבשה בקדם ארוויזיון 1983, היא זכתה ל"חיים שכאלה" בהנחיית אבי בניהו.

עלינו לא עולה האוברול מקיץ שעבר. פנינה רוזנבלום תמיד אישה (צילום: ליאור משה)
בין האורחים המוכרים זכינו גם לאיחוד משפחתי כאשר הייקו, אחיה למחצה מגרמניה עלה על מטוס כדי לחגוג עם פנינה. עם אורח שהצליח לגרום לנו לקום מהכסא ולעזוב את הצלחת הוא הגרוש של רוזנבלום, משה חיים, שהגיע לברך את בת הזוג לשעבר, וכמובן הילדים חן וגל והבעל הנוכחי רוני סימנוביץ'.

כלת השמחה עם הבעל רוני סימנוביץ' (מימין) והאח למחצה היקו (צילום: ענת מוסברג)

הגיע לפרגן. משה חיים ואשתו דקלה (צילום: ענת מוסברג)

גדלו יפה. הילדים למשפחת רוזנבלום חן וגל (צילום: ענת מוסברג)
הגיעו לתת בוסה לכלת השמחה: אייל גולן שחגג רק בחמישי האחרון את מסיבת הברית של בנו - יאן, לאה וצחי שנירר, מרגול שויתרה הפעם על הופעה, השר סילבן שלום וג'ודי שלום ניר מוזס, חברת הכנסת מירי רגב, דנה גרוצקי שלקחה בייביסיטר והציגה לנו גזרה פוסט הריונית לוהטת, ההורים הטריים משה פרץ וירדן גוזלן, המצטרף החדש לפוליטיקה - שרון גל, אלי פפושדו, חיים אתגר, דנה רון ויריב נתי, חיים ושגית רביבו, קותי סבג, דפנה ארמוני ועוד. היה שמח.

מפיקת העל. אירית רחמים (צילום: ענת מוסברג)

הפעם רק על תקן אורחת. מרגול (צילום: ענת מוסברג)

איך קשורות? מירי רגב (צילום: ענת מוסברג)
פנינה ומועדון הקצב של אביהו פנחסוב ( )

לוהטים. משה פרץ וירדן גוזלן (צילום: ענת מוסברג)

היוש. דפנה ארמוני (צילום: ענת מוסברג)

כבר חזר לעולם הדייטים. גדי סוקניק מגיע עם פלוס אחת (צילום: ענת מוסברג)

התאוששת מהאירוע? אייל גולן (צילום: ענת מוסברג)

פאוור קאפל. לאה וצחי שנירר (צילום: ענת מוסברג)

אותך לא ראינו הרבה זמן. סופי צדקה (צילום: ענת מוסברג)

בקרוב בכנסת? שרון גל (צילום: ענת מוסברג)

חיים שכאלה. אורית ושאול בן אדרת (צילום: ענת מוסברג)

אפשר להתחיל במסיבה. סילבן וג'ודי (צילום: ענת מוסברג)

תבואו ליום הולדת שלנו? הילה ורני רהב (צילום: ענת מוסברג)
צילמה ומתקלחת עם סבון שהכינה לבד בבית: ענת מוסברג