"טביב רצה שמול נתניה דני פרדה ישחק במקום תומר סויסה ולידור כהן יפתח", סיפר אותו מקורב. "וקורצקי לא הסכים. בגלל זה כל הבלאגן, ושלא יספרו סיפורים אחרים".
"זה מה שגרם לפיצוץ", הוסיף אותו גורם. "רק בגלל שקורצקי לא שמע לטביב את מי לעלות בהרכב. טביב גם אמר את זה לאחד מראשי הקבוצה, שהוא לא שומע לו לגבי ההרכב ואת מי להכניס".
- רגע, טביב רצה לקבוע את ההרכב ממיאמי?
"כן, חד משמעית"
- וזה גרם לפיצוץ?
"קורצקי אמר: הוא לא יקבע לי את ההרכב. מצידי, שיפטר אותי".
תגובת טביב תובא כשתתקבל.
החלוץ הרומני בוגדאן סטנקו (27), המשחק בגנצ'רבירליג'י הטורקית, נמצא במו"מ מתקדם עם בית"ר ירושלים. כך דווח בכלי התקשורת בטורקיה.
סטנקו שיחק בעבר, בין השאר, בגלאטסראיי ובסטיאווה בוקרשט. לפני מספר חודשים הוא כבש צמד חשוב עבור רומניה ב-0:2 על פינלנד במוקדמות היורו , ובסך הכל יש לו 8 שערים ב-34 הופעות בינלאומיות. גם החלוץ צ'יפריאן מאריצה מקוניאספור (שהיה על סף חתימה בארסנל בעונה שעברה), עלה כאפשרות, לאחר שכמעט לא שיחק העונה בגלל פציעה, אך עלויותיו הגדולות לא נמצאות בטווח הריאלי עבור בית"ר.
לבית"ר הוצע לאחרונה גם צ'יפריאן דיאק מקלוז', אך העסקה לא יצאה לפועל. גלינור פלט, ששיחק בעונה שעברה בהפועל באר שבע והיה מועמד לבית"ר, חתם לבסוף בגו אהד איגלס ההולנדית. מרקו שצ'פוביץ', אפשרות נוספת לחיזוק בהתקפה, בוחן הצעות ממועדונים נוספים.