ע"פ היחידה לחקירות בינלאומיות, השניים התחזו לסוכני שחקנים וגבו עמלה של 750,000 יורו, שהייתה אמור להגיע לסוכן המקורי של השחקן. היום תבקש הפרקליטות להאריך את מעצרם עד תום ההליכים.
שני הישראלים, המחזיקים גם באזרחות צרפתית, עומדים במרכזה של פרשה רחבה במסגרתה פעלו ע"פ החשד באופן שיטתי
להונאת חברות עסקיות הפועלות באירופה במיליוני יורו.
במהלך החקירה התברר כי השניים אף ביצעו מעשה תרמית כנגד מארסיי. ככל הנראה הם עלו על עסקה שנערכה במועדון בנוגע להעברת שחקן,
שבגינה אמור היה לקבל הסוכן שלו עמלה בגובה של 750 אלף יורו. לאחר ביצוע העסקה הם יצרו קשר עם המועדון, התחזו למנהליו של השחקן וביקשו להעביר את סכום העמלה לחשבון אחר בו הם שולטים. בדרך זו שלשלו לקופתם את הכסף, כפי שנחשף בחקירה של היחב"ל.
היום במחזור ה-25, המוליכה ליון סיימה ב-1:1 בלוריין. דייגו רולאן (42) העניק לבורדו 0:1 מול סנט אטיין. מץ - גנגאן 2:0.