עדכונים שוטפים - גם בטוויטר של ynet
מדובר בקצין שבתפקידו טיפל בארגוני פשיעה. בעקבות מידע שהגיע לאנשי המודיעין של מח"ש הם פנו לשוטרת וגבו ממנה עדות על האירועים. אחרי החקירה הוא שוחרר ונאסר עליו ליצור קשר עם אף גורם במשטרה למשך שבועיים.
הקצין הוא האחרון בשרשרת המתארכת מדי יום של קציני משטרה הנחשדים בעבירות מין. מוקדם יותר הותר לפרסום שראש מחלקת התנועה, ניצב משנה ידידיה סבג, הוא הקצין הבכיר שנחקר שלשום בחשד להטרדה מינית של בת משפחה של שוטר. אתמול נמסר כי ניצב משנה מוטי חריב, מפקד ימ"ר חוף, שעל פי החשד הטריד מינית מתנדבת צעירה בארגון, יפוטר מהמשטרה על ידי המפכ"ל יוחנן דנינו.
אתמול הוגש כתב אישום נגד רב-סמל מתקדם ערן אביטל, בן 44 מיקנעם, בגין ביצוע מעשה מגונה באישה שהייתה מעורבת בתאונת דרכים.
במקביל הוכרז באופן רשמי על פיטוריהם של מפקד מחוז חוף ניצב חגי דותן, החשוד בהטרדה מינית של כמה שוטרות, ושל מפקד משטרת באר שבע, ניצב משנה משה איבגי, החשוד שהטריד מינית שוטרת בהיריון.
ברקע עדיין מעיבות על המשטרה פרשות של כמה ניצבים אחרים שעזבו או הועזבו בשנתיים האחרונות, בהם מפקד מחוז ש"י קובי כהן, מפקד מחוז ירושלים ניסו שחם, וניצב יוסי פריינטי.