הישג מרשים לתיכון מטרו-ווסט רעננה. אלופת התיכונים הישראלית, השוהה בימים האחרונים בלימוז' ומשתתפת באליפות העולם לבתי ספר, גברה היום (ד') על מקבילתה הצרפתית - 25:58 והעפילה לחצי הגמר.
עוד לפני המשחק ערכו השחקנים והצוות המקצועי יחד עם בנות קריית שרת חולון, המשתתפות אף הן בטורניר, טקס ליום הזיכרון ועלו למשחק עם סרטים שחורים.
ראש עיריית רעננה, זאב בילסקי, אמר לאחר ההישג: "אנחנו מחזקים את ידי השחקנים ומייחלים להצלחתם בהמשך הטורניר". מנהל בית הספר, אמנון בר נתן: "אני גאה בתלמידים שלי
שהקפידו לא לחגוג את ההישג ביום הזכרון ומקווה ומאמין שיוכלו לחגוג ולשמח את כל עם ישראל ביום העצמאות". במשחק הצטיין מייקל בריסקר, בנו שחקן העבר, מרק בריסקר.
מחר (ה', 17:00) תתמודד הקבוצה מרעננה מול אלופת פינלנד. בנות קריית שרת חולון הפסידו היום לתיכון מסלובקיה 64:44, ובהמשך הן יתמודדו מול אלופת אירלנד במשחקים על המקומות 13-16.