ביממה האחרונה חוקרת מח"ש הן את פישר והן את קצין המשטרה לשעבר ערן מלכה לגבי העברת מידע בנושא.
לפני כמה חודשים התפוצצה פרשת השחיתות הציבורית שבה נעצרו בין היתר חברת הכנסת לשעבר קירשנבאום ושורה של אנשי ציבור. הם נחשדו שתמורת מינויים והטבות העבירו כספים למקורבים של קירשנבאום. החקירה אמנם התפוצצה בשלהי השנה שעברה, אך קדמה לה פעילות סמויה של חודשים רבים של היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה).
במקרה אחד לפחות, מול נחקר שהיה בתפקיד בכיר בחברה ציבורית, הרגישו אנשי יאח"ה שהחשוד יודע על דבר החקירה הסמויה ונערך לה בהתאם. כבר אז נעשתה בדיקה בתוך המשטרה, אולם מקור הדליפה לא התגלה.
לאחרונה, לאחר שבמח"ש הצליחו לפצח את הטלפון של רונאל פישר, ולאחר שעדת המדינה שפכה אור על מעשיו, עלה גם החשד שהוא החזיק במידע מהחקירה הסמויה נגד אותו בכיר בשירות הציבורי. בעקבות המידע העבירו מהמשטרה למח"ש חומרי חקירה המחזקים את החשדות.
על פי המידע המודיעיני, פישר ושותפתו עו"ד רות דוד ככל הנראה נפגשו עם אותו בכיר בטרם החקירה, ובכך בעצם הוא נערך אליה. כעת מנסים לברר במח"ש פרטים על אותה פגישה ואם פישר קיבל כסף עבור אותו מידע.
בחקירות הכחיש מלכה שהיה מעורב בהדלפת פרטים מחקירה זו. מח"ש חקרה בימים האחרונים קצינים נוספים בעדות פתוחה (לא כחשודים), ובין היתר הם נשאלו בנושא הזה. בתוך כך, היום הוארך מעצרו של מלכה בחמישה ימים בהסכמת סנגוריו, עורכי הדין עדי כרמלי, עופר ברטל ודב גלעד כהן. גם מעצרו של רונאל פישר הוארך בחמישה ימים.