לכתבות נוספות בערוץ כלכלה:
בעיריית גבעתיים טוענים: "זה ניסיון של בזק והרשות השנייה לביצוע 'מחטף' להגבהת אנטנת השידור בגבעת קוזלובסקי. לאחר דין ודברים ארוך בין הראשות השנייה, בזק ועיריית גבעתיים - ולאחר שנקבעה פגישה להיום בין ראש עיריית גבעתיים, לבין היחידה לאיכות הסביבה בכדי לבחון את החלופות האפשריות לפתרון הבעיה - גילינו לתדהמתנו כי הרשות השנייה הוציאה הודעה חד צדדית לתקשורת. בהודעה היא מצהירה על כוונתה, באמצעות בזק, לעלות ללא דיחוי לשטח ולבצע פעילות להגבהת אנטנה. זאת בניגוד גמור לסיכומים בין הצדדים".
בעיריית גבעתיים הוסיפו: "מבחינתנו, מדובר בניסיון נואל לביצוע מחטף על חשבון בריאותם של תושבי גבעתיים, וזאת מבלי שהובאו הנתונים המדגימים כי לאחר הגבהת האנטנות לא תהיה חריגה בקרינה. כאמור, כל פתרון צריך להיות על דעת עיריית גבעתיים, האמונה על שלום תושביה. לצערנו הרב, המשרד להגנת הסביבה כושל בתפקידו ומוכיח כי השמירה על איכות חיי התושבים אינה עומדת בראש סדר העדיפויות שלו. עיריית גבעתיים ותושביה היו אלו אשר ביצעו בדיקות עצמאיות והוכיחו כי בדיקות העבר של המשרד להגנת הסביבה אינן משקפות את המצב בשטח. עיריית גבעתיים תאבק איתנה יחד עם תושביה, למען בריאות תושביה ולא תסכים להתיר בשטחה ביצוע מהלכים חד צדדיים אשר עשויים לפגוע לכאורה פגיעה עצומה בחיי התושבים".
ראש העיר קוניק אמר בהפגנה:"ברור שההפגנה שלנו היא צעד ראשוני הצהרתי במאבק הכולל שבסופו של דבר מטרתו שלא ייעשה פה שום דבר - בטח לא דברים שאינם בריאים - ללא שיתוף העירייה והתושבים".
מהרשות השנייה טרם נמסרה תגובה.