למשך 90 דקות ואולי אף יותר יהיו שחקני הקבוצה חייבים לשים מאחוריהם את התבוסה 4:0 בשבת למכבי חיפה ואת הרעש התקשורתי שחוללה הידיעה שמאמנם, אלישע לוי, לא ימשיך בעונה הבאה. לוי, אגב, הגיע שלוש פעמים למעמד הגמר כמאמן מכבי חיפה. בכל המקרים ירד מנוצח.
מאור מליקסון הצליח היום לערוך אימון ראשון מאז המשחק בשבת, מה שמגדיל את סיכוייו להיות בסגל. לא מן הנמנע שהחלטה סופית תהיה רק לאחר מבחן כשירות בסמי עופר. לקראת המשחק הוא התהדר בתספורת חדשה ואף צבע את שיערו לצהוב.
לוי לא תרגל הרכב, אבל בכל מקרה מליקסון לא צפוי לפתוח. מי שכן יעלו ב-11 הם אליניב ברדה ודובב גבאי. רועי גורדנה וסיראז' נאסר יחזרו לספסל. את ההרכב יפרסם המאמן לשחקניו רק במלון בחיפה, מספר שעות לפני ההתמודדות.
הרכב משוער: אוסטין אג'ידה; בן ביטון, וויליאם סוארס, טומיסלב פאיוביץ', אופיר דוידזדה; אובידיו חובאן, ג'ון אוגו, מאור בוזגלו, אליניב ברדה, דובב גבאי; שלומי ארבייטמן.