למדה לקח? רותם אבוהב בבגד ים שלם

כנראה שהמצחיקולה לא ממש אהבה את התמונות שפירסמנו בפעם הקודמת שתפסנו אותה עושה כמה בריכות בביקיני. אחרת, אנחנו באמת לא מבינים למה היא בחרה לעלות על שלם. במיוחד כשפירגנו כל-כך

קרן יעקובי פורסם: 02.06.15, 09:29

הקיץ בא וכל המפורסמים מתחילים להתקלף משכבות הבגדים המיותרות שעטפו אותם במשך החורף, ומגיעים למעוז הברנז'ה - בריכת גורדון - לחשוף את העבודה שעשו בחדר הכושר. אז כן, יש את מי שאוהב שמצלמים אותו וחושף למצלמה טפח (ולרוב טפחיים), ויש את מי שלמד לקח מהפעם הקודמת ומפנים. 

אחת כזו היא רותם אבוהב, שכנראה לא התלהבה מהפעם האחרונה שתפסנו אותה בביקיני ,אז היא עלתה על בגד ים שלם ועשתה כמה בריכות. בשביל הנשמה, אתם יודעים.

צילום: מוטי לבטון
איך במים? קפוא? רותם אבוהב (צילום: מוטי לבטון)
צילום: מוטי לבטון
חייבת קצת מתיחות (צילום: מוטי לבטון)

08:00 בבוקר, בריכת גורדון, תל אביב. אבוהב, שבתקופה האחרונה משקיעה הרבה מאוד זמן במגוון סוגי ספורט, השכימה קום (אחרי סנדוויצ'ים לבית ספר לילדים) ובאה לעשות כמה בריכות. רגע אחרי שסיימה, היא כבר סימנה לחברה טובה שתחכה לה מחוץ למים עם מגבת. נו, אבל למה להגזים? הכי פירגנו בפעם הקודמת. 

צילום: מוטי לבטון
סליחה? את יכולה לעזור לי רגע? (צילום: מוטי לבטון)
צילום: מוטי לבטון
תכסי אותי עם המגבת שלא יצלמו (צילום: מוטי לבטון)
צילום: מוטי לבטון
מקצוענית (צילום: מוטי לבטון)
צילום: מוטי לבטון
גם אנחנו רוצים חונכות אישית (צילום: מוטי לבטון)

צילם ומסתובב עם חליפת צלילה ביום יום: מוטי לבטון