בשיחה עם ynet ספורט אמר הבעלים: "האוהדים יכולים להיות רגועים ולהתכונן לרכישת מנויים. דברים כבר זזים בקצב טוב. תהיה לנו קבוצה טובה ובניגוד לעונה שעברה, יהיו לנו מנהיגים שיובילו אותנו קדימה לעבר המטרות. בשנה שעברה היו חסרים כאלה בקבוצה ובמזל נשארנו בליגה. המטרה שלנו היא להחזיר ולהשאיר את רוב השחקנים, לקדם צעירים מהנוער ולחדש חוזים".
בתוך כך, שחקן ספרדי ושחקן פורטוגזי צפויים להצטרף לסגל של טל בנין. משא ומתן מתנהל מול קשר הפועל עכו, יאניס פפאדופולוס, שעל מועמדותו פורסם ב-ynet ספורט. הישאם כיואן קיבל הצעה לשנתיים נוספות, כשמי שצפוי לחזור וללבוש את המדים האדומים הוא אמיר אבו ניל.
בנושא השוער, בחיפה עוקבים אחר ההתפתחויות עם דני עמוס שיצא למבחנים בבלגיה ובמקביל מתנהל משא ומתן מול השוער הצ'כי פרמיסאל קובאר, שנמצא בקשר עם הבעלים. במידה והשניים יגיעו להסכמה על שידרוג שכרו, הוא ימשיך עונה נוספות בין הקורות.