נער בן 17 שנעדר מאז אמש בים באשקלון נמשה הבוקר (שבת) מהמים בחוף דלילה ללא רוח חיים.
הנער טבע אתמול בים יחד עם נער בן גילו. הוא נעדר במשך כל שעות הלילה, ורק הבוקר נמשה מהמים. חברו שטבע יחד איתו הוצא כבר אתמול מהמים
כשמצבו קשה ולא יציב.
כוחות משטרה חיפשו את הנער שטבע ונעלם במהלך כל הלילה, והבוקר שוטרים ממשטרת לכיש איתרו את גופתו. הנער הגיע אמש לחוף יחד עם קבוצת אנשים, והוא וחברו נכנסו למים בסביבות השעה 20:00, אחרי שהסתיימו כבר שירותי ההצלה והעזרה הראשונה.
שוטר שהשתתף בחילוץ סיפר: "קיבלנו קריאה והגענו מיד למקום. בסמוך לשובר גלים זיהינו שלושה אנשים שסיפרו כי חברם טבע. במהלך הסריקות איתרנו
אותו בתוך המים וחילצנו אותו החוצה". אלא שכאמור את הנער השני הם לא מצאו - והוא אותר רק הבוקר, ללא רוח חיים.
הבוקר נמסר גם כי גבר טבע ונמשה מהמים בחוף בת גלים בחיפה. צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א כרמל שהוזעק למקום ביצע באיש פעולות החיאה והוא הועבר במצב אנוש לבית החולים רמב"ם הסמוך.