14 שנה אחרי שירדה מהאוויר: סדרת הטלוויזיה המיתולוגית "זינה הנסיכה הלוחמת", בדרך חזרה למסך. ברשת NBC האמריקנית כבר החלו לעבוד על החידוש לסדרה, כך מדווח אתר הבידור "הוליווד ריפורטר", אך מסייג כי מדובר בשלבי פיתוח ראשונים בלבד. אחד ממפיקי הסדרה המקורית, סם ריימי, ייקח כך על פי הדיווח חלק בגרסת החידוש.
על פי הדיווח, בהפקה מקווים שגם לוסי לולס, מי שגילמה את זינה בסדרה בגלגולה הראשון, תיקח חלק בהפקה - במיוחד לאחר דבריה בפסטיבל קומי-קון האחרון שם קראה להחזיר את הסדרה למסך - אולם בשלב זה אמר גורם כי "לא ברור אם ואיך" זה יקרה.
זינה הנסיכה הלוחמת החלה את דרכה כסדרת בת לסדרת הטלוויזיה "הרקולס המסעות המופלאים", ושודרה בהצלחה במשך שש עונות. אחד הדברים הבולטים בסדרה ששודרה באמצע שנות התשעים היה סיפור המשיכה האירוטית בין שתי נשים - זינה וחברתה גבריאל.
אם כן תשוב "זינה הנסיכה הלוחמת" למסך, היא תצטרף לגל חידושים של סדרת ישנות ששוטף את הטלוויזיה האמריקנית לאחרונה, כמו החידוש ל"צער גידול בנות" שצפוי לעלות בקרוב למסך, "תיקים באפלה" ו"טווין פיקס".