"זה משהו שקורה כל הזמן באימונים, אבל כשמדובר בשני שחקנים כאלה ובקבוצה שנמצאת במשבר, זה יכול להתפתח לבעיה גדולה", הבהיר קולימור, אך בצ'לסי דאגו מהר להכחיש את העניין. "זה פשוט שטויות", הודה דובר צ'לסי.
צ'לסי, למי שרק שכח, רשמה את פתיחת העונה הגרועה ביותר שלה ב-27 השנים האחרונות, כשהשיא הגיע בשבת האחרונה - הפסד נוסף - 3:1 לאברטון והתדרדרות למקום ה-17 בטבלה
. פער 11 נקודות מהמקום הראשון בו מדורגת מנצ'סטר סיטי מותיר את התחושה שמאבק האליפות אבוד כבר באמצע ספטמבר.
אגב, כלי התקשורת בממלכה מפרסמים הבוקר כי מנג'ר הבלוז, ז'וזה מוריניו, החליט כי יקנוס כל שחקן שיצחק או יספר בדיחה באימוני הקבוצה מעתה. "זה הפך לטאבו - אסור לצחוק יותר באימונים", נכתב ב"טלגרף".
ובפן המקצועי, גם פה מוריניו החליט לגרום לזעזוע. 'המיוחד' מתכנן שלושה שינויים בהרכב שהפסיד לאברטון, כאשר ברניסלב איבנוביץ', ססק פברגאס ודייגו קוסטה עשויים לאבד את מקומם ב-11 הפותחים של הבלוז. מי שירשום בכורה בהרכב יהיה הרכש החדש, עבדול באבא רחמן.