ספרד. דווקא ספרד. לא בבית בישראל, לא בארה"ב הגדולה — אחרי כל הפסטיבל הגדול, דווקא בספרד נחשפו תמונות החתונה של בר רפאלי. לא מעט ישראלים הרימו אתמול גבה כשהתברר שדוגמנית העל בחרה להפקיד את האלבום בידי קברניטי המגזין "אולה!", אולם לדברי גורמים בתעשייה ייתכן שרפאלי פשוט לא הצליחה למכור את הצילומים לכלי תקשורת בפרופיל גבוה יותר.
על פי גורמים המעורים בנושא, הניסיונות של רפאלי ואנשיה למכור את התמונות במחיר גבוה לכלי תקשורת מובילים ברחבי העולם לא צלחו — ולכן פרסומן התעכב. בין השאר התקיים משא־ומתן עם מגזין "הלו!" הבריטי, אך לבסוף נחשפו התמונות דווקא בין דפי אחיו הספרדי, לצד ראיון עם הכלה הטרייה.
והמחיר? הוא לא נחשף. לא ברור אם הדוגמנית ובעלה הטרי עדי עזרא קיבלו על התמונות סכום עתק — או דווקא תשלום מאכזב ביחס לציפיות הגבוהות. לא כל־כך בטוח שהיה שווה לסגור את השמיים.
רפאלי עצמה הצהירה שהיא מתכוונת לתרום את הכסף שתקבל על מכירת התמונות לצדקה. עם זאת, היא נמנעה מלנקוב בסכום התרומה, וגם לא ציינה לאיזה עמותה או ארגון היא מייעדת אותה.
מי שתהה אתמול מה הקשר בין רפאלי לקוראים הספרדים, ישמח לגלות שגם שם — כמו בישראל ובארה"ב — מכירים היטב את הדוגמנית המצליחה. "בר היא בהחלט דמות שמוכרת אצלנו עיתונים", אומרת מבל גלאז, עורכת מדור המפורסמים בעיתון הספרדי "אל פאייס". "מעניין אותנו לכתוב עליה. אצלנו בעיתון סיקרנו לא מעט סיפורים שהיו סביבה, מאז שהתפרסמה כבת זוגו של לאונרדו דיקפריו".
הזוג שהה ביחד בברצלונה עוד בשנת 2006, ומסעם המשותף תועד בין דפי "אולה!".
לשמה של רפאלי הוצמדו בספרד בשנים האחרונות גם רומנים עם כוכבי על מקומיים, כמו הכדורגלנים דני אלבס וצ'אבי הרננדז מברצלונה. השמועות היו בדויות כנראה, אך בהחלט תרמו לתהודה של רפאלי ברחבי ספרד. "היא כבשה אותנו", אומר עורך עמודי החברה בעיתון הקטלוני "לה ואנגוארדיה". "החיבור שלה עם מועדון הכדורגל תרם לא מעט. היא הגיעה למגרשים לא מעט עם אח שלה, התחברה עם חלק מהשחקנים ועם פעילים בהנהלה. בתקופה האחרונה היא קצת נעלמה לנו, עד הפרסומים על החתונה".
"אולה!" נחשב למגזין המוביל בספרד לענייני סלבריטאים ורכילות. הוא מתפרסם מדי יום רביעי, מופץ בכ־120 מדינות, ובספרד עצמה זוכה לתפוצה של כ־500 אלף עותקים.
בראיון לעיתון מספרת רפאלי על ההתרגשות בליל הכלולות. "לראות את המשפחה שלי ואת כל החברים שלי כל־כך שמחים ונרגשים, גרם לי להרגיש שזו חתונה מאוד מיוחדת", אמרה. "ההורים שלנו היו לצידנו בטקס. כשאמא שלי אחזה בידי, לא יכולתי לעצור עוד את הדמעות".
עוד סיפרה רפאלי על הקשר בינה לבין בעלה הטרי, עדי עזרא: "בעלי הביא לחיי חברות שמעולם לא חשבתי שיכולה להיות קיימת בין בני זוג, אמון, צחוקים ורומנטיקה. הוא עושה אותי מאושרת כל יום".