יממה לאחר שהממשלה אישרה את מינויו כמפכ"ל המשטרה החדש, וחודש לפני כניסתו לתפקיד, הגיע רוני אלשייך, נכון להיום סגן ראש השב"כ, לקפה גרג באשדוד, ופגש שם את ראש השב"כ, יורם כהן. באי בית הקפה אמנם השתדלו לשמוע את פרטי השיחה, אבל הסתפקו במבט על התפריט של האח"מים: סלט חלומי וקפה הפוך. המלצרים אמנם התעקשו לפנק אותם בקינוח על חשבון הבית, אבל השניים סירבו. כידוע, המצב לא מי יודע מה מתוק עכשיו. טיפ נדיב הם כן השאירו.
שוקי בורשטיין, מנכ"ל בנק "מרכנתיל", תרם עד היום כאלף מחשבים במסגרת הפרויקט "מחשב לכל ילד". במסגרת חידוש ההסכם לשנה נוספת, יתרמו עוד 150 מחשבים נוספים לילדים ובני נוער מעוטי יכולת. אורלי תמיר, מנכ"לית העמותה, ציינה שבישראל יש למעלה מ-100 אלף משפחות עם ילדים ובני נוער, שבביתם אין מחשב, בעיקר בערי הפריפריה.
עדי הימלבלוי, האם החדשה, והפרזנטורית של רשת נעלי TOGO, הגיע בגזרה הישנה לסט הצילומים, ופגשה שם את מאיר נג'יבי, מנכ"ל הרשת, ואת ישראל אטיאס, הפרזנטור החדש של הרשת. אחרי לחיצת הידיים, הם מדדו את הנעליים של קולקציית סתיו-חורף. היה נוח.
אנשי עסקים הגיעו למסעדת "גרנד קפה טורקיז" ברמת אביב, כדי להביע בפני גלעד שקד, מבעלי המסעדה, את דעתם על התפריט הסתווי של ארוחות הבוקר. בין הטועמים והקבועים של המקום: אלי פפושדו, שמואל פרנקל ועו"ד קרני מור.
חברת שסטוביץ התחילה שיתוף פעולה בין "קולגייט" לעידן לרוס, מעצב אופנה צעיר. בקוקטייל, שנערך על גג מלון בראון בתל אביב, הציג לרוס את הדגם שעיצב בהשראת משחת השיניים, שיוצג בתצוגת האופנה הראשונה שלו, שתתקיים במסגרת שבוע האופנה של תל אביב. התרשמו וחשפו שיניים: יוני, ואורנה וגיא שסטוביץ, ארי מנדלבאום לקולגייט, מוטי רייף, קרן מור, ירון מינקובסקי.
אודי שרביט מונה למנכ"ל קבוצת "תדהר", בתום שנה וחצי כסמנכ"ל הכספים של הקבוצה וכמשנה למנכ"ל. גיל גבע, מנכ"ל הקבוצה הנוכחי, יהיה מנהל עסקים ראשי ויו"ר פעיל של הקבוצה, שרביט, בן 44, החל את דרכו בקבוצה לפני כ- 12 שנים בתפקיד סמנכ"ל כספים, לאחר ששימש מנהל כספים במייקרוסופט ישראל. בתדהר, קבוצת הנדל"ן הפרטית, כ- 650 עובדים.