מנכ"לית HKTDC מרגרט פונג Margaret Fong הגיעה לראשונה לביקור בישראל. במסגרת הביקור נפגשה המשלחת בראשותה חברות ממשלתיות ופרטיות ואירחה במסגרת אירוע הפתיחה יחד עם הנציגות הישראלית וולף תקשורת את שר הכלכלה מר יצחק כהן, סגן שר האוצר, את ראש ממשל הונג קונג לאנג צ'אן-יינג - Leung Chun-ying , את הקונסול הכללי של ישראל בהונג קונג שגיא קרני ובכירים מהמגזר העסקי בישראל.
HKTDC הינה חברה סמי ממשלתית העוסקת בקידום סחר שירותים מוצרים ועסקים של הונג קונג ברחבי העולם. החברה נוסדה בשנת 1996 ופועלת ב- 25 מדינות.
כ-250 אורחים, ביניהם בכירי המשק, שגרירי מדינות אפריקה וראשי חברות הפועלות ביבשת אפריקה, הגיעו לערב הגאלה השנתי של לשכת המסחר ישראל אפריקה בתל אביב. לאחר הקוקטייל וארוחת הערב החגיגיים, בסגנון אפריקאי, הוענקה לאלי אבידר, נשיא לשכת המסחר ישראל – אפריקה מדליית כבוד, עם סיומה של הקדנציה הכפולה שלו בתפקיד.
עשרות אלפי אנשים נשמעו לקריאת הזינוק של מירוץ הלילה, Coca-Cola Zero Night Run בתל אביב, ולקחו חלק במירוץ צבעוני במיוחד. גם מסלול מואר וגם אביזרי לבוש ייחודיים, שלבשו הרצים, זהרו למרחוק, באמצעות פנסי אולטרה-סגול שפוזרו לאורך המסלול. הזניקו: הזניקו: טל רבן, מנכ"ל קוקה קולה, שלושה מנהלים בחברה: אלון זמיר, יצחק סער ואורלי פלקס, ורון חולדאי ראש עיריית תל אביב. בסיום: מסיבה גדולה ומוארת.
רות דיין אמנם בת 98, אבל ממשיכה לעבוד במלוא המרץ. דיין נכחה בשבוע האופנה, כדי לצפות בקולקצייה החדשה, בהשראת ים המלח, של בית האופנה "משכית", אותו הקימה לפני עשרות שנים, ופגשה את ראש המועצה האזורית תמר, דב לטבינוף. דיין הודיעה ללטבינוף, שיש בכוונתה להגיע למקום הנמוך בעולם עוד בטרם ימלאו לה 100, והוא בתמורה הבטיח לה טיפול בוץ.
ג'ון היקנלופר, החליף חתימות עם המדען הראשי במשרד הכלכלה, אבי חסון. רגע החתימה נתן את האות לתחילת שיתוף פעולה טכנולוגי ומימוני בין המדינות.
ישראל צפויה להפוך בעוד כשנתיים למדינה הרביעית בעולם, אחרי ארה"ב, ברה"מ וסין, שתציב את דגלה על הירח. זה היה מרכז השיחה באירוע, שקיימה עמותת SpaceIL בהרצליה, לאחר החתימה על הסכם שיגור לחלל באמצעות ענקית החלל SpaceX האמריקאית. בין החוגגים את העתיד: רונה רמון, אלמנתו של אילן רמון ז"ל, אלכס גלעדי, מוריס קאהן, אחד מהתורמים המרכזיים של העמותה, היזם ינקי מרגלית, יו"ר העמותה.
מעל 2000 אנשי עסקים רכשו כרטיסים למופע, שנערך בבאר שבע, שכל הכנסותיו נתרמו לחולים למחלה חשוכת המרפא, A-T. בתורמים: אריה וורדה סבן, מתי פולק, הבעלים של דיזל, אורן הוד, מנכ"ל אפריקה מגורים, אורי סלונים; דני שמעוני, מנכ"ל "הרץ". את הנוכחים ריגש רמי קליינשטיין, שמלווה את העמותה שנים רבות.
האגודה לסוכרת נעורים (סוג 1) בישראל ערכה במועצה האזורית מטה יהודה את אירוע הספורט השנתי, "מסע לעתיד מתוק", למציאת מרפא והעלאת המודעות למחלה. באירוע השתתפו כ- 1000 אנשים במגוון מסלולים שונים. ביניהם: מדי יעקבזון, מנכ"לית האגודה, ניצן לביא, מנכ"ל הסופר פארם, וטל חן, יו"ר האגודה.
עדי מוהנטי, מנהל התפעול של "ביוטיים", מונה למנכ"ל משותף של החברה, ביחד עם ד"ר מייקל ווסט. מוהנטי ינהל את תכניות הפיתוח המתקדמות של החברה וייטול על עצמו סמכויות ניהוליות ואדמינסטרטיביות. ד"ר ווסט יתמקד בהובלת הפיתוח המדעי, הטכנולוגי והקניין הרוחני.