בורוסיה דורטמונד פתחה את המחזור השלישי של שלב הבתים בליגה האירופית עם 1:3 בחוץ על קבאלה האזרית. הכוכב הבלתי-מעורער של המשחק היה פייר-אמריק אובמיאנג, שכבש שלושער נהדר והעלה את מאזנו ל-17 שערים ב-16 משחקים.
אובמיאנג פתח בחוד של תומאס טוכל, כבש צמד מהיר במחצית הראשונה (31, 38) ובדקה ה-72 הוסיף את השלישי. לקראת הסיום הצליחו האזרים להשיג שער ניחומים עבור הקהל הביתי כשדודו צימק ל-3:1 וקבע את תוצאת המשחק (93). במשחק נוסף בבית 3: פאוק - קרסנודאר 0:0.
פיורנטינה - לך פוזנאן 2:1
באזל - בלננשש 2:1
יריבתה הנצחית של מכבי ת"א הובכה מול הקבוצה הפורטוגלית הצנועה. מתיאס לאנג העלה את השווייצרים ליתרון בדקה ה-15, אבל לואיס ליאל (27) וקוצ'ה (45+1) הפכו.
אנדרלכט - טוטנהאם 1:2
ספורטינג ליסבון - סקנדרבאו קורצה 1:5
מולדה - סלטיק 1:3
הקבוצה של ניר ביטון, שפתח בהרכב, הפסידה לראשונה מאז ה-12 בספטמבר אחרי שנכנעה בחוץ לקבוצה של אולה גונאר סולשיאר. אולה קמארה (11) ו-וגארד פורן (18) היו אחראים לפתיחה מוחצת, כריס קומונס צימק (55) אבל מוחמד אליונוסי קבע 1:3 כעבור דקה ולמעשה הכריע את הכף. במשחק הנוסף: פרנבחצ'ה - איאקס 0:1.
ליברפול - רובין קאזאן 1:1
גם במשחקו השני כמאמן ליברפול, הופעת הבכורה שלו באנפילד, יורגן קלופ סיים בתיקו. מרקו דביץ' העלה את הרוסים ליתרון עם שער נהדר בדקה ה-15, אולג קוזמין הורחק בצהוב שני (36) ואמרה צ'אן השווה כעבור דקה. למרות היתרון המספרי, האנגלים לא הצליחו להשלים את המהפך והם עדיין ללא ניצחון במפעל העונה. במשחק הנוסף: בורדו - סיון 1:0.
מידטיילנד - נאפולי 4:1
האיטלקים, שנמצאים בכושר מצוין, רשמו ניצחון מוחץ על מוליכת הטבלה בדנמרק. חוסה קאייחון פתח עם שער נהדר (19), מאנולו גביאדיני הוסיף צמד (31, 40). מרטין פושיץ' צימק בדקה ה-43, גונסאלו היגוואין נעץ את הרביעי עמוק בתוך תוספת הזמן (93). במשחק הנוסף: לגיה ורשה - קלאב ברוז' 1:1.
ויאריאל - דינמו מינסק 0:4
אחרי שני הפסדים רצופים בזירה המקומית, הספרדים רשמו ניצחון מוחץ על חשבון הקבוצה הבלארוסית. סדריק בקאמבו כבש צמד במחצית הראשונה (17, 32), רוברטו סולדאדו (61) ואריק ביילי (70) הוסיפו. במשחק הנוסף: ראפיד וינה עדיין מושלמת עם 2:3 על ויקטוריה פלזן.
תוצאות נוספות: מארסיי - בראגה 3:2, סלובן ליברץ - כרונינגן 1:1 (בית 6), דניפרופטרובסק - סנט אטיין 1:0, לאציו - רוזנבורג 1:3 (בית 7), שאלקה - ספרטה פראג 2:2, אפואל ניקוסיה - אסטראס טריפוליס 1:2 (בית 11), פרטיזן בלגרד - אתלטיק בילבאו 2:0, אלקמאר - אוגסבורג 1:0 (בית 12).