"אם באמת זה אתה, תדע שאני אוהבת אותך". "אנחנו יודעים שאתה לא אשם, האשכנזים הפילו עליך תיק". "אשתך הנהדרת ראויה להערכה וגם חמודה". אלו חלק מהתגובות שקיבל גלילי בחשבון הפייסבוק שפתח על שם יגאל עמיר.
>>עוד באתר ערוץ 20>>
"עניין אותי מאוד לראות איך אנשים יגיבו כשיגאל עמיר יופיע אצלם בפייסבוק. אז נכנסתי לויקיפדיה, אספתי את כל הפרטים הביוגרפים הרלבנטיים, חיפשתי תמונה עדכנית יחסית ופתחתי את הדף" מספר גלילי בשיחה עם ערוץ 20 מאורוגואי. "את בקשות החברות הראשונות שלחתי בעצמי לאנשים שחשבתי שתהיה להם אהדה אליו ושיאמינו בקלות שהדף אותנטי. אבל מהר מאוד זה הפך למשהו ויראלי". כעבור שלושה ימים, כשגליל החליט להפסיק את הניסוי החברתי הקטן שעשה, היו כבר כשלוש מאות חברים ליגאל עמיר הפיקטיבי.
הרבה כמובן לא האמינו שעמיר הוא בעל החשבון. היה למשל חבר עבר של עמיר שבחן את גליל בשאלות כדי לנסות ולאמת את העניין. היה מי שקבע נחרצות שהפרובוקטור של השב"כ, אבישי רביבי, הוא העומד מאחורי הפרופיל של רותח ראש הממשלה. "אחרים שאלו הרבה שאלות על הרצח. מה קרה באותו הלילה, מה אני זוכר. ניסו לברר בקשר לתאוריות הקונספירציה השונות" מספר גלילי.
בגלל הפרשי השעות בין ישראל לאורוגואי הדף שהפעיל גליל היה פעיל בשעות הלילה הקטנות. לגולשים שתמהו על השעות בהן יגאל עמיר גולש הסביר גלילי כי בכלא יש מחשב אחד משותף לכולם, ורק בשעות הללו הוא יכול לגלוש באין מפריע.
גליל אומר כי בניקוי תגובות אי האמון הרבות שקיבל, הרי שרוב התגובות כלפי יגאל עמיר היו אוהדות. זאת הייתה אחת הסיבות שגליל המודאג, מיהר למחוק את הפרופיל שייצר.