רשת אירוקה משיקה קולקציית משקפי שמש אופנתית עם עדשות מקוטבות של Polaroid (פולארויד). העדשות מיוצרות בטכנולוגיה מיוחדת ומורכבות מ-9 שכבות אשר יחד נותנות הגנה מקסימלית מפני סנוור, עמידות גבוהה וראייה חדה ולכן מתאימות באופן מושלם לחופשת סקי, לטיולים ולנהיגה, מעבר לשימוש יומיומי.
יציאה לחופשת סקי מחייבת היערכות מיוחדת גם בבחירת משקפי השמש. כאשר יש שלג קרני האור פוגעות בקרקע המושלגת וחוזרות לכיוון העיניים ולכן מסנוורות במיוחד. עדשות פולארויד מונעות גם סינוור זה ומאפשרות התנהלות נוחה יותר בתנאי השטח.
המשקפיים מתאימים באופן מושלם גם לטיולים- אפשר לראות דרכם את הנוף בצבעים חיים ו"אמיתיים" (עדשה שלא מחשיכה) וליהנות מהטיול באופן מרבי.
מחקרים מוכיחים כי משקפי פולארויד הם המשקפיים האולטימטיביים לשימוש בזמן נהיגה וכי הן מקצרות את זמן התגובה כאשר מתגלה בעיה בכביש. עדשות הפולארויד מונעות סנוור באופן מיטבי, מונעות את עייפות ותשישות העיניים, מאפשרות ראייה חדה וצלולה, בהירות גבוהה ושדה ראייה עמוק יותר ולכן עוזרות לנהג להגיב באופן מיידי למתרחש על הכביש. כמו כן, העדשות מעוצבות כך שהן דקות בקצוות מה שהופך אותן עמידות יותר לשברים ובטוחות יותר לעיניים. במצב של תאונה, הסיכוי שהן יישברו ויפצעו את העיניים הוא אפסי. הקולקציה מתאפיינת בסטייל קלאסי ועל זמני, בסגנון אולטרה דק וגמיש למראה יומיומי וקליל, בניחוח אירופאי. בין פרטי הקולקציה ניתן למצוא משקפיים לנשים וגברים בסגנונות וצבעים מגוונים: משקפי אוברסייז בצבעים שונים, משקפיים בסגנון טייסים עם עדשות כהות, משקפיים מרובעים בקו נקי בכחול ושחור, משקפיים מרובעים עם גימור מעט חתולי ועוד.
בנוסף, מציעה רשת אירוקה משקפיים של בתי אופנה נוספים, שהחלו לייצר משקפי שמש עם עדשות פולארויד בעקבות הצלחתו של המותג Polaroid, שפיתח את הטכנולוגיה הייחודית, ביניהם: גוצ'י, פראדה, דולצה גבאנה, סלין ואחרים.
120-425 שקל, ברשת אירוקה
