גם אצל סגנית האלופה לא אהבו את היכולת המביכה, כשכבר ברבע הראשון הפער הגיע ל-22 הפרש - 12:34 מדהים לבלייזרס. "התקפית, אנחנו בתקופה רעה מאוד", הסביר לברון ג'יימס, שאפילו לא עלה לפרקט ברבע האחרון וסיים ערב של 12 נקודות.
"הייתה חסרה לנו אנרגיה מתחילת המשחק", המשיך כוכב הקאבס. "בשלב מסוים המצב השתפר, אבל עד אז, המשחק כבר ברח לנו לגמרי וזה לא שינה כלום. אפשר לזרוק את המשחק הזה לזבל, לא עשינו שום דבר טוב".
מאמנו של קינג ג'יימס, דייויד בלאט, לקחת את ההפסד בפרופורציה: "לא הפכנו פתאום לקבוצה רעה. כבר עשינו דבר או שניים העונה, זה היה ערב רע - פשוט מאוד".
מאמן פורטלנד, טרי סטוטס, הופתע גם כן מהקלות שקבוצתו דרסה את סגנית אלופת ה-NBA. "מישהו ראה את זה מגיע?", צחק עם העיתונאים בסיום. "זה אחד הדברים שחייבים לאהוב בליגה הזו - הכל יכול לקרות. שיחקנו טוב מאוד משני צידי המגרש. ברור שמדובר בניצחון טוב מאוד עבורנו".
