הצגה נוספת בכיכובו של פאו גאסול. הסנטר הספרדי רשם לפנות בוקר (ו') הופעה מצוינת נוספת כאשר קלע 17 נקודות וקלט 18 ריבאונדים בניצחון של שיקגו בולס 92:101 על בוסטון סלטיקס בליגת ה-NBA. כל זאת, לנגד עיניו של הטנור פלסידו דומינגו שהגיע לצפות במשחק.
ג'יימי באטלר קלע 19 נקודות ומסר 10 אסיסטים בנוסף לחמישה ריבאונדים, דריק רוז תרם 18 נקודות ושבעה כדורים חוזרים. גאסול, שנפגש בסיום לארוחת ערב משותפת עם הזמר בן ארצו, אמר: "כשהשחקנים החשובים שלנו משחקים היטב אנחנו באמת קבוצה טובה".
היה זה הדאבל-דאבל ה-19 של גאסול העונה ושיקגו עלתה למאזן 12:22 אחרי שרשמה ניצחון שישי רצוף. הסנטר אמר על דומינגו: "הוא אוהד כדורסל והגיע לעיר על מנת להופיע, הלוואי שהוא היה מגיע רק בכדי לראות אותי. אנחנו חברים טובים ואני מעריץ אותו". ג'יי קרודר קלע 17 נקודות עבור בוסטון (17:19) וקלי אוליניק (9 ריבאונדים) 16.
ג'יימס הארדן רשם משחק מצויין כשקלע 33 נקודות, קלט 8 ריבאונדים והוליך את הרוקטס לניצחון מספר 18 העונה מול 19 הפסדים. הארדן החטיא את כל שלוש הזריקות מחוץ לקשת, אבל סיים עם 13 מ-18 מהשדה ו-7 מ-10 מהעונשין. טרנס ג'ונס הוסיף 14 נקודות וקלינט קפלה קלט 10 ריבאונדים בנוסף ל-7 נקודות. גורדון הייווארד סיים עם 15 נקודות בג'אז.
ההוקס לא התקשו מול הקבוצה הגרועה בליגה, שלא הצליחה לסכן את ההגמוניה של האורחים למרות ריצת 0:13 ברבע השלישי. בכך מנעה מעצמה אטלנטה הפסד שלישי רצוף וקנט בזמורה בלט בשורותיה עם 22 נקודות.
עומרי כספי לא שיחק בגלל כאבי גב, אבל הקינגס השיגו את הניצחון ה-15 העונה (מול 21 הפסדים) כאשר דמרקוס קאזינס היה קרוב לטריפל דאבל: 29 נקודות, 10 ריבאונדים ושבעה אסיסטים.
רודי גיי וקווינסי אייסי תרמו 18 נקודות כל אחד. קובי בראיינט קלע 28 נקודות ללייקרס ולו וויליאמס 20, אבל לייקרס עם שמונה ניצחונות בלבד למרות שהצליחה לחזור מפיגור בן 27 נקודות.