נבחרת הכדוריד של ישראל סיימה הערב (א') ב-30:30 מול המדורגת שנייה בליגה האוסטרית, ברגנץ, במשחק אימון שנערך בנס ציונה. רועי ביטון שקיבל זימון לנבחרת רק לפני מספר ימים היה חתום על שער השיוויון 20 שניות לסיום.
ניבו לוי הוביל את הכובשים עם 6 שערים, רם טורקניץ הוסיף 5, עמית סטלמן וטל הרשקוביץ' 4 כ"א, עומרי קושמרו ודניאל פרידמן 3 כ"א, ביטון 2, עומר דבדה, גיל פומרנץ ומתן גולץ 1 כ"א.
מחר (ב', 19:30) תערוך הנבחרת משחק שני מול האוסטרים הפעם בהיכל הקונכייה בבאר שבע. תהיה זו הפעם הראשונה בה נבחרת ישראל משחקת באולם החדש בעיר הדרומית. הכניסה להתמודדות תהיה חופשית, כאשר מאות ילדים ממחלקות הנוער של ב"ש, ערד, דימונה וחבל איילות צפויים להגיע.
נבחרת העתודה חתמה את טורניר ההכנה בסלובקיה בו השתתפה בימים האחרונים בהפסד 33:29 לנבחרת המקומית. כבר ביום שני הקרוב תתמודד העתודה בישראל מול ברנגץ במה שיהיה משחקה האחרון של הקבוצה האוסטרית בארץ.