50 היפים והנכונים: במקום ה-11 - רותם סלע

אולי אלו העיניים הכחולות החודרות ואולי זו בכלל העובדה שכל מה שזורקים לכיוונה, היא הודפת בלי מאמץ: מנחה, שחקנית, דוגמנית ואמא במשרה מלאה. רותם סלע מלהטטת בקלילות בין כל הטייטלים וגורמת לכל הספקנים לאכול את הכובע

איריס אברמוביץ' פורסם: 14.01.16, 21:36

אני דרך העיניים שלך

צילום: שי יחזקאל, צלם אופנה

 

"בסיום יום צילומי קמפיין רציתי לצלם את רותם נקייה מסטיילינג ותכשיטים. רציתי להוציא משהו אחר, בוגר אמיתי ונאיבי ועם זאת - חזק וללא מאמץ, וכך יצאה רותם ללא מסכות. הדבר האמיתי"

 

צילום: שי יחזקאל
בלי תכשיטים ובלי מסכות. רק יפה. רותם סלע (צילום: שי יחזקאל)

מה יפה בה: העיניים האלה שנדמות כמו צלחות לאיתור קולות רקע מהחלל, והקוליות הבלתי מתאמצת בה היא מצליחה לעשות כל מה שלא חשבנו שהיא יכולה לעשות, והכל בדיוק במידה - מבלי להגזים, להשתדל, לנסות למצוא חן, ומצד שני - מבלי להתנצל על מזלה הטוב שאפשר לה חיי נוחות. היא אמא לשתי בנות צעירות, פעוטות, ומצליחה, כמו כולנו, בבלתי אפשרי - בשילוב בין לילות חסרי שינה, עבודה מסביב לשעון, אימהות, סטייל וזוגיות. רק שמהמרחק בו אנו מסתכלים עליה זה נראה יותר קל, גם אם זה לא. חוץ מזה, לא נשכח לה ציטוט שאמרה, כשנשאלה פעם בראיון טלוויזיוני אחרי לידת בתה השנייה, אם היא יכולה לתת טיפ להורים חדשים: "הכי חשוב", אמרה, "זה לא להתאבד בחודשים הראשונים". וואלה, צודקת.

 

מה נכון בה: היא הצליחה לכבוש את לב הפריים טיים כמנחה לצד אסי עזר ב"הכוכב הבא לאירוויזיון", ואפילו שאנחנו לא סובלים את התוכנית הזאת, סלע היא קרן אור שם, בגלל התגובות הקטנות והמשעשעות שלה. היא הנגטיב להנחיה המתאמצת מדי של המנחה שלידה, ולכן גם מאזנת אותו. כמו כן, היא התחילה להצטלם לעונה השנייה של "להיות איתה", החליפה את נועה תשבי כפרזנטורית של תכשיטי מיכל נגרין, שימשה כשדרנית אורחת בתוכנית של עזר ודפנה לוסטיג ברדיו תל אביב, והיא הנציגה הכי יפה של הטבעונים בתקשורת, וזה הכי יפה בה!

 

בכל זאת, משהו: איך את מצליחה לטוס לחו"ל לבד עם אריאל כשיש לך שתי בנות קטנות? זה לא פייר!

 

50 היפים והנכונים 2015 - לרשימה המלאה

צילום: ענת מוסברג
כן, אנחנו יודעים, חפרנו עשרות פעמים, ועדיין - חלום שלנו חילוף החומרים שלך (צילום: ענת מוסברג)

>>גיליון היפים והנכונים - עכשיו בחנויות!

צילום: איל נבו
שלומית מלכה על שער המגזין פנאי פלוס (צילום: איל נבו)