חזרה לעצמה: 1:4 לטוטנהאם על סנדרלנד

אחרי ההפסד ללסטר, ההוטספרס הביסו את החתולים השחורים בעיקר בזכות מחצית שנייה מצוינת. צמד לאריקסן כולל שער נהדר בבעיטה מרחוק

ynet ספורט פורסם: 16.01.16, 16:39

טוטנהאם התאוששה היום (ש') מההפסד 1:0 ללסטר במפגש הצמרת החשוב באמצע השבוע והביסה 1:4 את סנדרלנד בווייט הארט ליין.

 

 

הפתיחה דווקא הייתה של החתולים השחורים, פטריק ואן אנהולט כבש מתוך הרחבה אחרי מסירה מבריקה של אדם ג'ונסון. שתי דקות בדיוק החזיק היתרון של סנדרלנד, הארי קיין בעט ברחבה כדור שפגע בשוער והגיע הישר לכריסטיאן אריקסן שהמשיך פנימה, 1:1.

 

צילום: gettyimages
כוכב היום של טוטנהאם. כריסטיאן אריקסן חוגג (צילום: gettyimages)

 

המחצית השנייה הייתה כולה של ההוטספרס, מוסא דמבלה בבעיטה חכמה לפינה מתוך הרחבה השלים מהפך (59). השער השלישי של טוטנהאם היה היפה במשחק, אריקסן השלים צמד בדקה ה-67 עם פצצה לרשת מ-25 מטרים. קיין חתם את תוצאת המשחק בבעיטה מדויקת מהנקודה הלבנה (79).

 

טוטנהאם צימק את הפער זמנית ממנצ'סטר סיטי השלישית לנקודה ותקווה למעידות של יריבותיה בהמשך המחזור ה-22.