"אני יודע שזו דרך יוצאת דופן לתרום למטרה הזו", אמר מנהל הקבוצה, רן מרגליות, "יש שיגידו שזו דרך מגניבה ויש שיגידו מוזרה, אבל למה לא בעצם? גיא יוכל לעזור לקבוצה השוכרת להשיג תוצאה מעולה ובאותה ההזדמנות נעשה משהו למען מטרה כה חשובה".
לאחרונה נפגשו שגיב ורוכבים נוספים מהקבוצה עם שי ראשוני, איש ברזל לשעבר שחלה במחלת ה-ALS והקים את עמותת Prize4Life במטרה לקדם את המאבק במחלה. עוד לפני היוזמה הנוכחית נשאו רוכבי סייקלינג אקדמי על מדיהם את שם העמותה. "אני מרגיש מחויב, אם אוכל לעזור לחבר'ה ובתמורה הם יתרמו לעמותה אז לא יהיה מאושר ממני", אמר שגיב.
"אין לי ספק שביכולת הנוכחית שלו, גיא יוכל לשדרג כל קבוצה שתיקח אותו", אמר מרגליות אתמול בחיוך וציין שהוא מצפה להצעות, "כולם ירוויחו מזה. גיא יוכל להתחרות, השותפים שלו יקבלו רוכב ברמה גבוהה מאד, וכולנו נוכל לעזור למאבק במחלה הארורה הזו. זה יכול להיות מושלם".