רעננה שיחקה בהרכב חסר ללא אוונס קאנגווה, עמנואל אמבולה וכארם ארשיד החולים, כשבמחצית גם עדי נמני החולה ביקש לצאת. עם זאת, בקבוצה לא מתרצים את ההפסד בכך ומקווים להתאושש כבר בשבת נגד מכבי פתח תקווה. "שילמנו על משחק רע שלנו", אמר המאמן חיים סילבס.
בחדר ההלבשה שרר שקט מוחלט, ושחקנים התקשו להסביר את ההופעה אתמול. "למרות שהיינו רחוקים מהרמה הרגילה שלנו, היו לנו מספיק הזדמנויות לגמור את המשחק לפני הפנדלים", אמר שחקן בקבוצה.
לאחר שצירפה את המגן ליאור לוי, הפועל רעננה מעוניינת לצרף חלוץ. הקבוצה הגיעה לסיכום עקרוני עם החלוץ הזמבי רוג'רס קולה ששיחק במספר קבוצות בישראל, אבל לא בטוח שהמהלך ייצא לפועל.
מתברר שקולה, שכרטיסו שייך לגנט הבלגית, משחק כעת בליגה הראשונה ביוון, אבל קבוצתו ורייה דורשת שיוותר על כספים שחייבים לו תמורת עזיבתו המוקדמת. קולה מסרב לכך ובשלב זה מתכוונים ברעננה לחכות לו יומיים נוספים לפני שיפנו לשחקנים אחרים. שמו של דיאן ראדוניץ' ממכבי ת"א עלה כמועמד לחיזוק, אבל טרם נעשתה אליו פנייה.