Targhee II Mid ׀׀׀ נעלי טיולים ׀ KEEN
דגם טארג'י 2 של קין משלב, "סוליה שבולמת כל זעזוע, אחיזת קרקע גבוהה, עמידות נגד שחיקה, נוחות, גמישות ושמירה על כף הרגל והקרסול מפגיעות". הנסיין, מדריך טיולים חתיך, דיווח: "הדבר הראשון שבולט בהן זו הסוליה המסיבית, המבטיחה שלא משנה על מה תדרכו – לא תרגישו כמעט כלום. גם האחיזה טובה וגמישה. יתרון נוסף: עמידות בפני כניסת מים, והן גם די קלות – כמעט חצי קילו לנעל. החיסרון הגדול: המבנה הרחב (והמלבני) של הנעליים גורם לרגל 'לשוט' בתוכן, ויש חוסר יציבות מסוים. לסיכום: טובות לטיולי יום לא קשים בתוואי נוח".
מחיר: 649 שקל. להשיג בחנויות מטיילים
ציון: 8.5
Even Better Brightening Moisture Mask ׀׀׀ מסכת לחות ׀ קליניק
קליניק השיקו מסכת לחות תחת הלוגו "אחיד יותר – זה אפילו טוב יותר". לטענתם היא "מרווה את העור בלחות באופן מיידי כך שהוא הופך רך, חלק וגמיש; מסייעת לחשוף עור חלק וזוהר; מסייעת בצמצום גירויים העלולים להוביל ליצירת כהויות בעור; מסייעת להבהיר ופועלת נגד עור עמום". הנסיינית: "המריחה נעימה ונותנת תחושת לחות, אבל גם בשימוש המומלץ, פעמיים־שלוש בשבוע, קשה לומר שנוצר אפקט מצטבר. אחרי שימוש במסכה בערב אין בבוקר תחושת לחות מוגברת או שינוי חיצוני ניכר לעין. מוצר נחמד, אבל לא כזה שמפתה להכניס לשגרת הטיפוח".
מחיר: 330 שקל ל־100 מ"ל. להשיג בפארמים, באפריל ובמשביר לצרכן
ציון: 7.5
15PL100801 ׀׀׀ משקפי שמש ׀ פולארויד
רשת אירוקה החלה למכור משקפי שמש של פולארויד – צעד אמיץ דווקא בחורף. לדבריהם, העדשות מורכבות מתשע שכבות שנותנות הגנה מקסימלית מסִנווּר ולכן מתאימות באופן מושלם לחופשת סקי, שם הקרניים חוזרות מהשלג באופן מעיק (ולכן דווקא בחורף), לטיולים ולנהיגה. כל זאת, לדבריהם, תוך שמירה על "סטייל קלאסי בניחוח אירופי". הנסיינית דיווחה: "גם יפים ואופנתיים וגם מצוינים. הם קלים, אך יושבים טוב על האף ולא מחליקים או נופלים. העדשות כהות מספיק וחוסמות את האור כמו שצריך, גם לעיניים רגישות אחרי ניתוח לייזר, אך אינן מעוותות את הצבע ורואים דרכן מעולה. והמחיר? מצוין למשקפי שמש כה איכותיים".
מחיר: 150 שקל. להשיג ברשת אירוקה
ציון: 10