צמד לרפאלוב, 1:2 לברוז'

הקשר הישראלי, שחוזר לכושר, החזיר את הקבוצה שלו מפיגור ביתי מול לוקרן עם שני שערים במחצית הראשונה, בדרך לשלוש נקודות. סלטיק הפסידה בחצי גמר גביע הליגה

ynet ספורט עודכן: 31.01.16, 20:57

ליאור רפאלוב חזר רק בחודש שעבר מהפציעה הקשה ממנה סבל הקיץ, ומאז התאמץ להשיג מחדש את מקומו בהרכב קלאב ברוז' ולחזור לכושר. עד הערב (א'), היה לו שער אחד העונה - אבל במשחק הערב (א') מול לוקרן הוא כבר הוסיף שניים.

 

האורחים, ללא מוחמד גדיר, עלו ליתרון משער של חמדי חרבאווי (11), אבל רפאלוב השיב בצמד (12 ו-28), כדי להעלות את ברוז' ל-1:2. ברוז' מדורגת שנייה, אחרי גנט שניצחה את בוורן 1:2. קני סייף נכנס בדקה ה-89.

 

צילום: AFP
ליאור רפאלוב (צילום: AFP)

 

סלטיק הפסידה בחצי גמר גביע הליגה, 3:1 לרוס קאונטי שתפגוש בגמר את היברניאן. גארי מקיי-סטיבן כבש אחרי 30 שניות לזכות סלטיק, אבל אפה אמברוז הורחק בדקה ה-13 והמנצחת הפכה עם מרטין וודס (15), פול קווין (48) ואלכס שאלק (63). לי גריפית'ס מסלטיק החמיץ פנדל (77). לניר ביטון שיחק 67 דקות.

 
פורסם לראשונה 31.01.16, 19:45