האדומים יתרכזו מעתה בליגה. נכון לעכשיו, בהפועל ירושלים לא מתכוונים להמשיך לשחק בעונה הבאה במפעל המשני, והמטרה היא לעבור לליגת האלופות של פיב"א.
ירושלים הציגה כדורסל רע מאוד, הן בהגנה והן בהתקפה, מה שאיפשר למקומיים לעלות כבר במחצית הראשונה ליתרון בן 33 נקודות, וההתפרקות המשיכה במחצית השנייה, בה הגיע ההפרש ל-52 נקודות תוך שהשחקנים של דני פרנקו היו רחוקים נקודה אחת בלבד מהתבוסה הגדולה ביותר בהיסטוריה שלהם באירופה. סביב הקבוצה וגם בקרב האוהדים שורר כעס גדול. האוהדים כבר לא מרוצים תקופה ארוכה מהריפיון שמציגים השחקנים ואמרו: "זה חוסר ספורטיביות וחוסר כבוד למועדון ולקהל".
לאחר שסראטוב סירבה לשחרר את פול סטול, החיפושים אחר גארד עדיין נמשכים. בירושלים לא מרוצים, בלשון המעטה, מהיכולת שמציג דאור פישר בתקופה האחרונה, לאחר שנעדר שלושה שבועות בשל מות אביו. לכן, בירושלים עוקבים אחר מספר סנטרים מהליגה הסינית, ויפעלו לצירוף של אחד מהם עם סיומה בעוד כשבועיים.
בקבוצה טענו כי התקשו לדרבן את השחקנים לקראת המשחק חסר החשיבות. בשבת יטוסו האדומים לאילת לקראת המשחק מול הפועל אילת, שיתקיים ביום ראשון.