מונטריי: גלושקו הובסה בשמינית הגמר

הטניסאית הישראלית לא יכלה לקרולין גרסיה הצרפתייה והפסידה 6:1, 6:2. למרות זאת, תעלה למקום ה-126 בעולם ותשתתף במוקדמות אינדיאן וולס בזכות פרישתה של שראפובה

אורן אהרוני פורסם: 04.03.16, 09:32

לא הפעם. לאחר שבוע מוצלח במהלכו עברה שלושה סיבובי מוקדמות וסיבוב אחד בהגרלה הראשית, יוליה גלושקו נעצרה הלילה (אור לשישי) בשמינית גמר טורניר מונטריי במקסיקו (סך פרסים: 250 אלף דולר) כשהפסידה 6:1, 6:2 לקרולן גרסיה הצרפתייה (38 בעולם). 

 

מהפתיחה אפשר היה לראות לאן נושבת הרוח. הצרפתייה שברה במהרה ועלתה ל-0:3. גלושקו עלתה לראשונה על הלוח וצימקה ל-3:1, אבל ריצת 0:3 של גרסיה סגרה את המערכה. במערכה השנייה, גרסיה שברה במשחקון הרביעי ועלתה ל-1:3. שבירה נוספת במשחקון השביעי העלתה אותה ל-2:5 ואיפשרה לה לרוץ ל-2:6 ולסיים סיפור בתוך 64 דקות.

 

צילום: EPA
גלושקו מתקשה מול גרסיה (צילום: EPA)

 

גלושקו תעלה לאזור המקום ה-126 בעולם ותמשיך למוקדמות טורניר האינדיאן וולס היוקרתי. אגב, כניסתה של גלושקו למוקדמות הטורניר נבעה מפרישתה של מריה שראפובה מההגרלה הראשית.

 

צילום: EPA
קרולין גרסיה מחזירה חבטה (צילום: EPA)