רצתה לגנוב, קיבלה צואת חתולים

חבילה מקורית חיכתה לגנבת שנהגה לגנוב חבילות שהונחו על סף הדלת

שירות "ידיעות אחרונות" עודכן: 07.03.16, 00:15

למייגן הולט מסיאטל נמאס לגלות בכל פעם שחבילות שנשלחות לביתה, ומונחות על סף הדלת, נעלמות בעקבות ביקור של גנב מסתורי.

 

אז היא החליטה לעשות מעשה. הולט מילאה קרטון בחול וצואה שלקחה מארגז החתול שלה, עטפה יפה בנייר חום, הניחה על סף הדלת, כיוונה למקום את מצלמת האבטחה — וחיכתה.

 

בסרטון ראתה אישה מתקרבת לבית, מציצה בזהירות דרך החלונות, ואז חוטפת את את קופסת הקרטון ומסתלקת. "אין ספק שהיא לא הצליחה להניח את ידה על הבגדים שקיוותה למצוא בחבילה", כתבה הולט בפוסט. "בהתחלה זה הצחיק אותי, כי היא קיבלה ארגז מלא חול מטונף בקקי, אבל בו־בזמן גם התרגזתי, כי זה בהחלט ממחיש את הבעיה שרודפת לא רק את השכונה שלנו אלא את העיר סיאטל כולה", כתב ברנדון דייוויס, תושב השכונה, בתגובה לסרטון. "הגנבים פה לוקחים הכל. אני השארתי פעם נעליים שנעלתי כשדרכתי בטעות על קקי של כלבים, וכמה דקות אחר כך הן נעלמו".

 

בזמן האחרון השכנים החלו לנקוט צעדי מנע.

 

"אחד השכנים פנה אליי, וביקש שמכיוון שאני נמצא בבית רוב הזמן, אקח בשבילו את החבילות שמגיעות לביתו", סיפר נלסון קבאלה. "אנחנו מדברים זה עם זה, וכל אחד בודק את מצלמות האבטחה, בתקווה שנוכל לזהות את העבריינים ולתפוס אותם כשהם מגיעים לרחוב".

 
פורסם לראשונה 06.03.16, 20:22