גביע: ארסנל הודחה, ווטפורד בחצי הגמר

התותחנים מתרסקים: אחרי שאיבדה גובה במאבק האליפות ונשארה עם סיכוי אפסי לחלוף על פני ברצלונה בצ'מפיונס, מחזיקת הגביע בשנתיים האחרונות הפסידה בביתה 2:1 לצרעות ונפרדה מהתואר. איגהאלו (50) ואדליין גדיורה (63) כבשו, וולבק (88) רק צימק את התוצאה

ynet ספורט עודכן: 13.03.16, 17:25

מחזיקת הגביע האנגלי בשנתיים האחרונות, ארסנל, הודחה הערב (א') בשלב רבע גמר הגביע האנגלי לאחר הפסד 2:1 בבית לווטפורד.

 

 

זו פשוט לא העונה של התותחנים. בליגה הקבוצה של ארסן ונגר איבדה גובה במאבק האליפות והיא במרחק 8 נקודות מהמוליכה לסטר. באירופה, היא הפסידה במשחק הראשון מול ברצלונה בשמינית הגמר 2:0 ועם סיכוי כמעט אפסי לחולל סנסציה בקאמפ נואו. ועכשיו, במקום שהיה נחמת העניים שלה בשנתיים האחרונות, היא מתרסקת. ועוד בבית.

 

צילום: AFP
אלכסיס סאנצ'ס מחפש את הדרך לשער (צילום: AFP)
צילום: רויטרס
מסוט אוזיל נאבק עם טרוי דיני (צילום: רויטרס)

 

ארסנל לא הציגה משחק משכנע בכלל, אבל יכולה להצטער על החמצות במחצית הראשונה. הצרעות, שהיו בפעם האחרונה בגמר גביע אי שם ב-1984, רשמו יתרון כפול עם שערים של איגהאלו (50) ואדליין גדיורה (63) לאחר שני בישולים של הקפטן טרוי דיני, ו-5 דקות מטורפות בסיום, כולל שער מצמק של דני וולבק (88), לא עזרו לארסן ונגר.

 

מהלך המשחק

דקה 9': שער של אוליבייה ג'ירו נפסל בטענת נבדל.  

 

29': החמצה גדולה של מוחמד אל נני. הקשר המצרי הגיע להזדמנות נוחה לבדו בתוך הרחבה, אבל בעט מקרוב החוצה.

 

צילום: רויטרס
מוחמד אל נני מאוכזב אחרי החמצה (צילום: רויטרס)

 

40': עוד החמצה של אל נני. מסוט אוזיל סיים מבצע גדול ברחבה במסירה קצרה לג'ואל קמפבל, שהסיר לאחור. המצרי בעט מעל למשקוף.  

 

42': הפעם ג'ואל קמפבל הגיע להזדמנות ברחבה, שלח את הרגל קדימה ובעט מעל למשקוף.

 

50' - שער! 0:1 לווטפורד: הוצאת חוץ הגיעה לראש של טרוי דיני, שנגח אחורה, מצא את אודיון איגהאלו שעם סיבוב נהדר, הכניע את גבריאל ששמר עליו וכבש.

 

צילום: AP
איגהאלו חוגג את השער הראשון (צילום: AP)

 

63' - שער! 0:2 לווטפורד: טרוי דיני מסר אחורה ואדליין גדיורה שלח בומבה אדירה לחיבורים. 

 

88' - שער! ארסנל מצמקת ל-2:1: דאבל- פס נפלא בין אוזיל לדני וולבק, מסתיים בשער של האחרון שנכנס כמחליף ונותן תקווה מחודשת לתותחנים.

 

90': וואו. איזו הזדמנות. איובי בעט לקורה, גיבס הגיע ראשון והשאיר לדני וולבק שהיה לבד מול השער, אבל הסתובב באיחור ובעט את הכדור החוצה.

 

צילום: רויטרס
ארסן ונגר עם הלך הרוח בארסנל (צילום: רויטרס)

 

הרכבים

ארסנל: דויד אוספינה; קאלום צ'יימברס, פר מטרזאקר, גבריאל פאוליסטה, קיירן גיבס; פרנסיס קוקלין, מוחמד אל נני (איובי, 67), ג'ואל קמפבל (וולבק, 68), מסוט אוזיל, אלכסיס סאנצ'ס; אוליבייה ג'ירו (וולקוט, 68).

 

ווטפורד: האורליו גומז; אלן ניום, סבסטיאן פרודל, קרייג קצ'ארט, ניית'ן אייק; ואלון ברהאמי, אדליין גדיורה (אבדי, 77), בן ווטסון, אטיין קפואה (אניה, 73); טרוי דיני, אודיון איגהאלו (אמרבאט, 82).

 

 
פורסם לראשונה 13.03.16, 15:17