המפעל החדש של פיב"א, "ליגת האלופות", יוצג באופן רשמי ביום שני הקרוב בפריז. בין המוזמנות למפעל נמצאת הפועל ירושלים, כשההחלטה אמורה להתקבל כבר בשבוע הקרוב.
חברי הנהלת היול"ב, שאחראית על היורוליג והיורוקאפ, נפגשו בשבוע שעבר בברצלונה עם קבוצות רבות מאירופה כדי לדון במבנה החדש של שני המפעלים. אל הדיונים הנהלת האדומים לא הוזמנה מאחר וכבר הצהירה לא מעט פעמים כי היא שוקלת לעבור אל המפעל של פיב"א, כשגורמים באלופה הדגישו כי אם ליגת האלופות אכן תהיה ברמה גבוהה, הם ייקחו בה חלק.
המבנה החדש של היורוקאפ יכלול 24 קבוצות, כל אחת מארבע הליגות - הליגה אדריאטית, הספרדית, הגרמנית וה-VTB, תקבל שלוש קבוצות במפעל, ויתר הקבוצות יצטרפו עפ"י הסכמים ישירים עם הנהלת היול"ב. לעומת זאת, במפעל של פיב״א ייקחו חלק בשלב הראשון 32 קבוצות (24 מהן יעפילו אוטומטית עפ"י הישגיהן בליגות המקומיות), שמונה נוספות יגיעו משלב המוקדמות.