הצמד, שעלה בשנה האחרונה לישראל וסיים את אליפות אירופה האחרונה במקום העשירי, הופיעו תחילה בתרגיל הקצר, עליו קיבלו ציון של 60.97 נקודות, שהעלה אותם לשלב הגמר מהמקום ה-13 הכללי.
בגמר, הציגו הצמד את התרגיל החופשי, שם הוסיפו עוד 93.44 נקודות לסיכופ הכללי, מה שהעניק להם ניקוד משוכלל של 154.41 נקודות והעלה אותם מקום אחד בדירוג הכללי (12). מיקום דומה באליפות שנה הבאה יבטיח להם כרטיס לאולימפיאדת החורף 2018.
במדליית הזהב זכו הצמד הצרפתי גבריאלה פפאדקיס וגיום סיזרום עם 194.46 נקודות בסך הכול, והקדים בכך את הצמד המקומי מיה ואלכס שיבטיני עם 188.43 נקודות.
הלילה, יופיע סגן אלוף אירופה, הישראלי אלכסיי ביצ'נקו, שעלה לתרגיל החופשי מהמקום ה-19 ובשלב המוקדמות בקטגוריית זוגות ספורט, ייתחרו הצמד אדל טנקובה ויבגני קרסנופולסקי.