הפועל תל-אביב ממשיכה להתרחק מהקו האדום. הקבוצה המתאוששת של אלי גוטמן רשמה הערב (א') את ניצחונה השלישי ברציפות, 0:1 על מכבי נתניה החלשה, ופתחה פער של שבע נקודות בינה לבין המקום הלפני-אחרון בטבלה.
מי שציפה ליכולת התקפית גבוהה מהאדומים אל מול ההגנה השברירית של נועלת הטבלה, שירדה, התאכזב ובגדול. האדומים אמנם היו טובים יותר וגם קיבלו את המתנות המסורתיות מהמארחת, אבל היו מאוד לא חדים בחלק הקדמי והתקשו להכניע את דין גל שעמד בין הקורות.
מי שכן הצליח לעשות זאת הוא שגיב יחזקל, שבדקה ה-36 ניצל ערבובייה ברחבת נתניה כדי לבעוט מקרוב את ה-0:1 של הפועל. חמזה בארי, אלון תורג'מן ושמואל שיימן קיבלו הזדמנויות לסגור עניין, אבל נעצרו אחד אחרי השני אצל גל. נתניה מצידה כמעט ולא איימה על אריאל הרוש, ששמר על שער נקי משחק שלישי ברציפות. הפער של האדומים מהפועל חיפה הלפני-האחרון עומד כאמור על שבע נקודות, כשבקופה נשארו עוד 12 בלבד.