דאבור כבר הספיק להתרשם מהמתקנים, שוחח עם המאמן, אקס מכבי ת"א, אוסקר גארסיה וקיבל הצעה מפתה מאוד, המוערכת בכ-750 אלף יורו לעונה. החלוץ אמר ל-ynet ספורט: "הגעתי לאוסטריה, יושב עם זלצבורג, אבל עדיין לא סגרתי, נראה מה יהיה".
קבוצתו של עומר דמארי, שמושאל אליה, אחרי שנקנה על ידי רד בול לייפציג תמורת שמונה מיליון יורו, ניסתה להחתים את דאבור כבר בחודש ינואר, אך העסקה נפלה ברגע האחרון. המנהל הספורטיבי של המועדון האוסטרי, כריסטוף פרונד, היה זה שאסף את דאבור משדה התעופה.
בחלון ההעברות האחרון, גראסהופרס הערימה קשיים ומנעה את השלמת מעברו של דאבור בן ה-23, אולם הלחצים של גרסיה - שמכיר את החלוץ מימיו בשורות האלופה הישראלית - עשוי להביא בקרוב לסגירת העסקה, אולי כבר בימים הקרובים.
מי שעדיין נמצאת בתמונה היא צסק"א מוסקבה, בה משחק ביברס נאתכו, שהייתה במגעים עם הצרצרים וכנראה עדיין לא אמרה את המילה האחרונה בעניין. עד כה העונה, דאבור סיפק 18 שערים ו-13 בישולים, ב-28 הופעות בכל המסגרות.