הפועל כפר סבא כבר שכחה איך זה לנצח, אבל אחרי תקופה ארוכה היא סוף סוף יכולה להגניב חיוך וגם לנשום לרווחה. הקבוצה של שרון מימר גברה הערב (ש') 0:1 על מכבי פ"ת באצטדיון המושבה ופתחה פער של נקודה מהקו האדום, שם נמצאת במצב העניינים הנוכחי בתחתית הפועל עכו.

הפתיחה הנהדרת של האורחים השתלמה להם, ובסופו של דבר גם נגמרה עם כדור ברשת. טל איילה שלח את מאוויס צ'יבוטה בכדור עומק וראה איך הוא מופל ברחבה על-ידי צחי גיגי. רן יצחק (21) עמד בלחץ וכבש את הפנדל, שבסופו של דבר גם היה השער היחיד במשחק.
הניצחון הזה מרגיע מעט את המערכת הלחוצה של כפ"ס ואולי גם את האוהדים, שבזמן האחרון דרשו מההנהלה להראות למימר את הדלת החוצה. זה גם היה ניצחון ראשון שלה אחרי שבעה משחקים רצופים שבהם סיימה בתיקו או הפסידה. עבור דני גולן זהו הפסד ראשון כמאמן מכבי פ"ת.