לאציו: ביילסה ייאמן בעונה הבאה

המאמן הארגנטינאי סיכם בקבוצה האיטלקית לעונה אחת עם אופציה להאריך את החוזה ב-2017/18 וישתכר 3.2 מיליון יורו

ynet ספורט פורסם: 20.06.16, 18:08

ללאציו יש מאמן חדש. הקבוצה האיטלקית סיכמה עם הארגנטינאי מרסלו ביילסה, אשר יחתום בה לעונה אחת עם אופציה להאריך את החוזה בעונה נוספת. המזכיר הכללי של המועדון, ארמנדו קלברי, טס לארגנטינה וסיכם שם את כל הפרטים עם המאמן.

 

הבעלים של לאציו, קלאודיו לוטיטו, רצה תחילה להחתים את ביילסה לשנתיים, אבל בסופו של דבר הוחלט שהוא יחתום לעונה אחת בלבד עם אופציה להמשיך גם ב-2017/18 ויקבל משכורת של 3.2 מיליון יורו בעונה. כעת חוזר ביילסה לאירופה שנה אחרי שפוטר ממארסיי.

 

צילום: AFP
חוזר לאירופה. מרסלו ביילסה (צילום: AFP)

 

כזכור, ביילסה אימן בעבר את נבחרות ארגנטינה וצ'ילה. בסגל של לאציו משחקים שני שחקנים ארגנטינאים אותם יפגוש ביילסה - לוקאס ביגליה וסנטיאגו ג'נטיליירי.