מכבי חיפה נוטה לוותר על הקשר/חלוץ הנבחן אלן טראורה. לאחר ה-1:2 על סקנדרבאו האלבנית הנטייה במועדון היא לא להחתים את השחקן שלא הרשים במיוחד במחנה האימונים. טראורה משחק באותה העמדה כמו אלירן עטר והישארותו הצפויה של האחרון היא אחת הסיבות לאי החתמתו של השחקן הזר.
המאמן רוני לוי סיכם את מחנה האימונים שעברה הקבוצה באוסטריה: "אני והצוות מרוצים מהמחנה, מההתנהלות, הרצינות וההתנהגות. אלו דברים בסיסיים שאני רואה בהם חלק בכל קבוצה. בצד המקצועי יש לנו עוד הרבה עבודה ואנחנו צריכים להתחזק ולהשתפר, אבל כשהבסיס טוב זה הדבר החשוב ביותר.יש לנו שבוע הבא משחק ראשון באירופה וכל אחד שיכין את עצמו".
בקבוצה בונים על אייל גולסה והמנכ"ל אסף בן דוב צפוי להיפגש עם נציגיו של השחקן במטרה לסגור את העסקה. "אנחנו רואים בגולסה שחקן איכותי שיכול להוביל את חוליית הקישור. אנחנו בונים עליו", אמרו במועדון. סאן מנחם שנפצע במהלך משחק האימון עבר בדיקה.