תחום הרחפנים הופך אט אט לנחלת רבים ומי שהחל למעשה את כל השגעון הזה היא חברת DJI שאחראית על דגם הפאנטום שסופר כבר גרסה רביעית שהגיעה עכשיו גם לישראל. הפאנטום 4 הוא אחד הרחפנים המתקדמים בשוק הרחפנים ה"ביתיים" וחברת בנדא מגנטיק, היבואנית הרשמית של DJI לישראל ערכה אמש אירוע הדגמת יכולות לאורך חופה של תל אביב.
לפאנטום 4 מגוון תכונות מעניינות כמו למשל יכולת מעקב אחר גופים בתנועה תוך כדי הימנעות ממכשולים מלפנים ומלמטה, שלושה מצבי טיסה המאפשרים התאמה של תנאי הטיסה בהתאם לצרכים, צילום במהירות גבוהה, מצב ספורט למהירות טיסה של עד 70 ק"מ לשעה, ו"טיסה באמצעות מגע", סימון מיקום על המסך בלחיצה, אליה הרחפן מטיס את עצמו באופן אוטונומי. מצלמת ה- DJI Phantom 4 מצלמת וידאו ברזולוציית 4K איכותית ותמונות סטילס ברזולוציית 12MP.
הפאנטום 4 מגיע עם חיי סוללה משופרים (5230mAh) שיאפשרו לו עד 28 דקות רצופות, ללא צורך בהחלפת סוללה, עיצוב אווירודינאמי מתקדם ומבנה קשיח יותר מבעבר, נעילת פרופלורים יעילה בעיצוב חדש על בסיס שיטת "דחוף ושחרר", המאפשרת נעילה יעילה ובטיחותית.
החברה הכריזה במהלך האירוע על שיתוף פעולה עם רשת חנויות iDigital, מקבוצת אייקון גרופ, במסגרתו יימכר ה- Phantom 4 בכל חנויות הרשת, זאת כהמשך ישיר לשיתוף הפעולה הבינלאומי של חברת DJI עם חברת Apple, המחיר 7,199 שקלים והוא כולל אחריות ושירות לשנה.