מי מחכות לישראליות בשלב הבא? הגרלת סיבוב המוקדמות השלישי בליגת האלופות ובליגה האירופית תיערך היום בצהריים (13:00). הפועל באר שבע, אשר ניצחה 2:3 את שריף טירספול במשחק הראשון בבית, לא שובצה כמדורגת בהגרלת מוקדמות ליגת האלופות.
באר שבע עשוייה לפגוש בשלב הבא (26/27 ביולי ו-2/3 באוגוסט) את סלטיק של ניר ביטון (שצריכה למחוק את ההפסד 1:0 המשפיל ללינקולן מגיברלטר), אולימפיאקוס, אפואל ניקוסיה או דינמו זאגרב.
מכבי חיפה, בית"ר ירושלים (בזכות הניצחון אפשרי על מדורגת) ומכבי תל אביב יהיו מדורגות בסיבוב השלישי במוקדמות הליגה האירופית אם יעפילו. המשחקים ייערכו ב-28 ביולי וב-4 באוגוסט. הקבוצות הישראלית יכולות לפגוש את א.א.ק לרנקה, א.א.ק אתונה, גטבורג או יריבות קלות כמו קורק סיטי, גבאלה, מ.ט.ק בודפשט ו-ונטספילס. מאחר שהישראליות מדורגות הן לא יפגשו יריבות חזקות כמו ווסטהאם, הרטה ברלין, גנט, ליל, סנט אטיין, ספרטק מוסקבה ואוסטריה וינה.