ליגת הקיץ: 2 נקודות בלבד לשון דוסון

הישראלי שותף ל-10 דקות בלבד בהפסד של וושינגטון 88:85 לשיקגו בולס, והתקשה להרשים בזמן המועט שקיבל. 9 נק' לדראגן בנדר ב-81:82 דרמטי של פיניקס על דנבר

ynet ספורט פורסם: 17.07.16, 07:26

שחקן נבחרת ישראל ואלופת המדינה מכבי ראשון לציון, שון דוסון, רשם לפנות בוקר (א') משחק נוסף במסגרת ליגת הקיץ במדי וושינגטון וויזארדס, אך הפעם סיים עם 2 נק' בלבד.

 

הוויזארדס הפסידו 88:85 לקבוצת הקיץ של שיקגו בולס, כאשר דוסון רשם את ההופעה הרביעית שלו בליגה, כשהוא משחק רק קצת יותר מ-10 דקות ומתקשה להביא את עצמו לידי ביטוי. את הסל הבודד שלו הוא קלע עמוק ברבע האחרון, כשהוא מוסיף גם ריבאונד אחד ואסיסט.

 

צילום: AP
פספס הזדמנות לנצח את המשחק. דראגן בנדר (צילום: AP)

 

גם אקס מכבי ת"א, דראגן בנדר, רשם הלילה הופעה נוספת בליגת הקיץ במדי פיניקס סאנס. הקרואטי שנבחר 4 בדראפט האחרון, פתח בחמישייה, קלע 9 נק' ושיחק 33 דקות בניצחון הדרמטי 81:82 על דנבר לאחר הארכה. בנדר גם החטיא שתי זריקות מכריעות לקראת סיום הזמן החוקי, שהיו יכולות לסאנס ניצחון מוקדם יותר.